Tandem paragliding je res primeren za adrenalinsko vzdušjeTandem paragliding je res primeren za adrenalinsko vzdušje

1:11 dop
Categories:

Tandem paragliding je res primeren za adrenalinsko vzdušje

S prijatelji se že res zelo dolgo časa nisem videla in končno smo prišli vsi skupaj ter se dobili na kavi. Na tej kavi smo vsi skupaj lepo obujali spomine. Ko smo bili mladi, smo namreč zelo velikokrat počeli razne adrenalinske stvari, ki so nas toliko bolj zbližale. Seveda smo sedaj starejši, a vseeno smo se zaželeli, da bi spet kakšno adrenalinsko zadevo ponovili. Kar naenkrat smo se počutili mladi, ko smo začeli obujati te spomine in ena izmed prijateljev se je spomnil, da bi lahko preizkusili tandem paragliding. Sama načeloma nisem vedela, kaj točno naj bi to pomenilo, a bilo mi je zelo všeč, ko je prijatelj končno nekaj predlagal. Mene so zadolžili, da rezerviram termin o si ostali pa so bili zadolženi za to, da si tisti dan zrihtal prost.

Ko sem šla na splet ter iskala tandem paragliding sem zelo hitro našla veliko zadetkov. Iskala sem nek prav termin, ki bi bil dober za čisto vse nas in hvala bogu sem našla en termin, ki je padel na vikend. Takrat je seveda večina ljudi bilo prostih tisti, ki pa niso bili, pa so si lahko zrihtali prosto. Ko sem nas prijavila, sem vsem sporočila, kdaj imamo termin in ob kateri uri moramo biti tam. In tako smo se vsi lepo zmenili, kdaj in kje se dobimo.

Ko je napočil tisti dan za tandem paragliding sem bila namreč kar precej nervozna, saj že zelo dolgo časa nisem počela kaj adrenalinskega, kot je to. Ko sem prišla tja, sem se definitivno malo bolj sprostila, predvsem ko sem videla svoje prijatelje. Videla sem, da smo vsi bili malce nervozni, a ko smo se videli en drugega, smo se spet počutili mlade in smo rekli, da bo torej zelo dobra izkušnja. Ta tandem paragliding je bila res nepozabna izkušnja in čisto vsi smo uživali maksimalno. Vsak je imel nekaj pozitivnega za reči okoli tega in dan smo zaključili res zelo lepo.