Foto poster je zelo nostalgična dekoracijaFoto poster je zelo nostalgična dekoracija

10:17 pop
Categories:

Pred kratkim sem želel svoje stanovanje nekoliko olepšati, oziroma dekorirati. To pa sem želel opraviti tako, da bi kaj dal na stene, saj so bile te vse bele, ter tako nekoliko puste. Nisem pa želel izbrati tiste standardne opcije, ko kupimo kakšne slike, ki jih kupimo v trgovini, ter nato te obesiti na steno, saj se mi je zdelo to brez veze.

Zato pa sem se odločil za foto poster. To pa sem prvič zasledil na internetu, kjer sem videl, da je mogoče narediti razne posterje iz slik, ki jih imamo, bodi si na telefonu, bodi si v fizični obliki.

Foto poster je zelo nostalgična dekoracija

Zato pa sem si izbral nekaj slik, ki sem jih imel na telefonu, kjer pa so bile nekatere slike kakšni lepi trenutki iz potovanj, ali pa kakšna slika s prijatelji ,tako da bi me ta foto poster lahko spomnil na kakšne lepe spomine, ki jih imam, ko smo se družili s prijatelji.

Nato, ko pa sem imel par slik pripravljenih, oziroma sem si jih zbral, pa sem na spletu začel iskati, kje lahko naredim foto poster. Tako pa je bilo kar nekaj ponudnikov, kjer pa sem lahko slike zgolj naložil na njihovo spletno stran, nato pa izbral obliko in pa velikost foto posterja, ki ga želim, ter je bilo vse nared. Tako pa sem naredil design za nekaj posterjev, ter sem oddal naročilo.

Ko pa sem jih nato čez teden ali dva dobil po pošti, pa sem bil s temi foto posterji zelo zadovoljen. Tako sem sedaj na vsako steno dal kakšen foto poster, kjer pa mi je bilo to zelo všeč, saj sem se ob pogledu na foto poster lahko spomnil kakšnih lepih trenutkov, ki sem jih doživel s prijatelji, tako da mi je bilo to zelo nostalgično. Zato pa imam tudi namen narediti kakšen foto poster kot darilo za mojo družino, saj se mi zdi, da bi jim bilo to zelo všeč.